(0)475 323 292    

ma - vr 9:00 - 17:30

Klantenservice | Bericht

Blog

Paasactie2

Bovenop onze standaardkortingen pakken we tot en met Paasmaandag 28 maart extra uit: In plaats van 5% korting ontvangt u 15% korting op Huismerk Toner Rainbowkits. Bestelt u er 2 dan krijgt u zelfs 25% Korting!

lees meer

Magazijnopruiming: tot 70% Korting

22 jan. 2016 17:25:25

Magazijn opruiming TPN
 
Om plaats te maken voor nieuwe producten ruimt Toner Products Nederland deze week op. Met 3 spectaculaire acties laten we elke klant hiervan mee profiteren, of u nu huismerk of originele cartridges bestelt. Als klap op de vuurpijl zijn alle acties ook nog eens stapelbaar!
 
Vanaf maandag 25 Januari tot en met zondag 31 Januari kunt u profiteren van de volgende acties:
 
50 tot 70% Korting op Sale artikelen
+
10% Korting op alle Huismerken
+
Gratis 4GB USB Stick bij elke bestelling van originele cartridges
lees meer
korting-klein

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Om de kersttijd nog gezelliger te maken verloten wij deze week elke dag 1 Denim kerstpakket. Iedereen die een bestelling doet, Origineel of Private Label maakt kans. Om deze maand van hoge uitgaven financieel ook wat aangenamer te maken krijgt u daarnaast 10% Kerstkorting op TPN Private Label Cartridges.

lees meer
black friday klein

Vandaag is het Black Friday. Samen met Cyber Monday aanstaande maandag zijn dit de traditionele uitverkoopdagen in Amerika die nu ook hun intrede hebben gedaan in Nederland. Iedereen gaat massaal naar de winkelcentra. Sommigen zetten zelfs hun auto een week vantevoren op de parkeerplaats van de winkel omdat er anders geen parkeerplaats meer verkrijgbaar is! Bij ons krijgt u echter gewoon online vanuit uw luie stoel de beste deal:

 10% Korting op TPN Private Label Cartridges

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Ton Evers

Vrijdag de 13e

12 nov. 2015 22:18:46

13% korting op alle TPN private label cartridges

 Deze korting wordt automatisch toegepast op uw bestelling wanneer u deze afrondt in de kassa. Deze fantastische aanbieding is alleen vandaag geldig.

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Ton Evers
stop-reset

Probleem: Indien een nog niet geheel lege originele cartridge wordt vervangen door een huismerk cartridge blijft de printer het resterende inktniveau van de originele cartridge onthouden. Dit kan er uitzien als een van de onderstaande beelden maar klopt dus niet met de werkelijke inhoud van de cartridge.

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in Tips van TPN door Ton Evers
oki-hendel2

Na het vervangen van een Oki toner of drum krijgt u toch het bericht “Toner Sensor Error” of “Toner Empty”. Hier bespreken we de mogelijke oorzaken en oplossingen. N.B.: Dit zijn algemene oplossingen voor Oki printers en niet specifiek voor 1 printer.

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in Tutorials door Ton Evers
extra-capaciteit


De pagina capaciteit van een cartridge oftewel ‘page yield' is het aantal pagina’s dat met een cartridge geprint kan worden. In het verleden had iedere printer en cartridgefabrikant zijn eigen methode om de capaciteit van een cartridge te bepalen. Controle hiervan door de consument was zo goed als onmogelijk.

lees meer

3000 reviews

2 okt. 2015 13:30:22

3000 reviews

Deze week heeft Toner Products Nederland de 3000ste review mogen ontvangen.

Wij danken alle klanten van de afgelopen maanden voor de positieve feedback. Dankzij jullie kunnen wij onze service verbeteren!

lees meer

Labels:

Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Toner Products Nederland
hp prijsstijging

Nadat HP per 1 maart jl. al hun prijzen tot 17% verhoogde deden ze dit per 1 oktober nogmaals. Ditmaal werden de inkt cartridge prijzen tussen 0 en 12% verhoogd en de tonercartridges met 2,3%. Omdat TPN van de meest gangbare producten nog voorraad van voor 1 oktober heeft kunnen we u voorlopig nog voor deze producten gunstigere prijzen aanbieden.

Nog meer redenen om voor het TPN huismerk te kiezen

De prijzen van onze huismerken blijven onveranderd laag en geven nog een extra reden om over te stappen indien u nog steeds originele cartridges gebruikt. Buiten het grote prijsvoordeel, dat nu kan oplopen tot wel 80%, bieden onze TPN High en Standard Quality u nog veel meer voordelen:

Zelfde printkwaliteit als het origineel;

Volledige 3 jaar garantie op TPN High Quality en 2 jaar op TPN Superior Quality;

Laagste Prijsgarantie op TPN Superior Quality;

30 dagen niet goed geld terug garantie op TPN High Quality ook als u de cartridge pas over een paar maanden gaat gebruiken. Dit betekent zorgeloos overstappen;

Geen verlies van de fabrieksgarantie ook al heeft u een nieuwe printer.

Wilt u nog meer voordelen, kenmerken en verschillen van en tussen onze huismerken en de originele cartridges zien lees dan ons artikel 3 Opties | Altijd de juiste cartridge voor uw printer.

 

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Ton Evers
FAQs
Welke van de 3 opties moet ik kiezen?

Welke van de 3 opties moet ik kiezen?

 

Deze vraag krijgen we vaker en we proberen u hier een eerlijk antwoord op te geven.

Het grootste verschil tussen onze 2 huismerken is het feit dat ons TPN High Quality huismerk gemaakt is van originele cartridges die compleet geremanufactured zijn. De originele cartridges worden ingezameld, compleet gedemonteerd, de aan slijtage onderhevige delen worden allemaal vervangen en de cartridge wordt weer vakkundig in elkaar gezet en gevuld. Hierdoor ontstaat een product dat zo dicht mogelijk het originele product evenaart. Met name bij kleurenlaserprinters ligt de foutgevoeligheid hoog en raden wij het gebruik van onze TPN High Quality Remanufactured toner cartridges aan. Een bijkomend voordeel is dat u hiermee het milieu spaart.

Ons TPN Superior Quality huismerk bestaat voornamelijk uit volledig nieuw gebouwde cartridges m.u.v. cartridges waar het patenttechnisch niet mogelijk is om een nieuwe cartridge te leveren. Hier wordt dan ook een remanufactured cartridge geleverd. TPN Superior Quality cartridges zijn geschikt voor allerlei toepassingen en hebben over het algemeen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vandaar ook dat deze producten vaak de titel Beste Koop van ons krijgen. Voor zwarte afdrukken kunt u daarom het beste kiezen voor de TPN Superior Quality. Stelt u hogere eisen aan de afdrukken met uw kleurenlaserprinter, kies dan voor ons TPN High Quality huismerk. Wilt u geen risico lopen met een huismerk en bent u bereid om meer te betalen, kiest u dan voor het originele merk.

Wilt u meer weten over het verschil tussen onze huismerken en het originele product kijkt u dan bij onze informatie over de 3 opties. Wilt u meer weten over de verschillen tussen remanufactured, new built, refill en compatible cartridges, leest u dan ons blog artikel hierover.

Lees meer
Ik heb een Brother toner besteld, maar waarom past deze niet in mijn printer?
Een Brother printer heeft in veel gevallen twee verbruiksartikelen, te weten een toner- en een drumeenheid. Wanneer u de printer opent kunt u de drum en de toner zien. Als u deze uit de printer haalt zult u zien dat deze twee eenheden op elkaar geklikt zitten. U dient eerst te oude toner van de drum los te maken en deze hierna te vervangen door de nieuwe.Lees meer
Ik gebruik nu originele cartridges in mijn kleurenprinter. Hoe stap ik over naar cartridges van Toner Products Nederland?
Het is niet nodig om met alle cartridges tegelijk over te stappen naar een ander merk cartridges. U kunt onze producten zonder problemen gebruiken in combinatie met originele producten. Hierbij hoeft u niet bang te zijn voor kleurverschillen en/of compatibiliteitsproblemen.Lees meer
Ik heb een specifieke vraag over een product en kan deze hier niet vinden.
Mocht u vraag en antwoord er niet bij staan dan kunt op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 altijd bellen naar onze support afdeling waar ervaren mensen zitten die er op getraind zijn om uw vragen en problemen op te lossen.Lees meer
Wat zijn de verzendkosten?
Verzending binnen Nederland is bij Toner Products Nederland vanaf een bestelling inclusief BTW van 250 euro gratis. Vanaf 50 euro €2,95 en tot 50 euro kost de verzending €3,95.
Verzending naar België en Duitsland is ook vanaf 250 euro gratis en kost vanaf 50 euro €3,95. Tot 50 euro kost dit €4,95.Lees meer