(0)475 323 292    

ma - vr 9:00 - 17:30

Klantenservice | Bericht

Betalen

Veilig-online-betalen

Bij Toner Products Nederland kunt u op maar liefs 8 verschillende manieren betalen. Kies uw favoriete betaalmethode maar houdt u er a.u.b. wel rekening mee dat wij bij betaling met Credit Card, PayPal en Achteraf Betalen een tegemoetkoming in onze extra kosten van €3,- vragen. Wilt u dit niet, kies dan voor een van onze gratis betaalmethodes.

iDeal (Gratis) Overboeking (Gratis)
Creditcard (+2,8% tegemoetkoming kosten) Op rekening (bedrijven) (Gratis)
PayPal (+€2,50 tegemoetkoming kosten) Automatische incasso (bedrijven) (Gratis)
Bancontact/Mister Cash (Gratis)                                                                  Achteraf Betalen (Consumenten) (+€2,50 tegemoetkoming kosten)              

   

iDEAL

iDEAL

Bij Toner Products Nederland kunt u met iDEAL veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen zonder extra kosten.

 

De voordelen van IDEAL t.o.v. andere betaalmethodes:

 

  • iDEAL is gratis voor u.
  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • iDeal wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • Om gebruik te maken van iDEAL is een toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken voldoende;
  • Uw bestelling is direct betaald waardoor deze ook direct verzonden kan worden. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling

 

Hoe werkt iDeal?

 

  • Bij de betaling van uw bestelling kiest u voor de betaalwijze iDeal en selecteert uw eigen bank;
  • U komt nu terecht bij uw eigen bank waar de betaalopdracht met het juiste bedrag al voor uw klaar is gezet. U vult een aantal gegevens in en d.m.v. de gebruikelijke methode van uw bank autoriseert u de betaling;
  • Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en uw bestelling kan direct door ons worden verwerkt;
  • Na betaling ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling en betaling.

 

Creditcard (Visa en MasterCard)

Verified by Visamastercard secure code

Via onze beveiligde SSL procedure kunt u uw creditcard gegevens veilig invoeren. Samen met de creditcardorganisatie zorgen wij er dan voor dat de betaling correct afgehandeld wordt. Vanaf het akkoord van uw betaling vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw credit card wordt echter pas belast zodra het artikel verzonden is.

Wij vinden het erg belangrijk dat u met uw creditcard veilig online kunt betalen. Voor betalingen met Visa en MasterCard hebben we een extra beveiligingsniveau toegevoegd waardoor uwordt beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik van uw creditcard. De technologie van 3-D Secure bestaat uit de programma's MasterCard SecureCode en Verified by Visa.

Nadat u uw creditcardgegevens heeft ingevoerd in onze webshop verschijnt er een nieuw scherm waarin u gevraagd wordt uw persoonlijke beveiligingscode in te voeren. De betreffende financiële instelling zal de transactie binnen een paar seconden verifiëren en bevestigen dat u de persoon bent die de aankoop doet. de procedure verloopt via de volgende stappen:

Als u zich nog niet geregistreerd heeft bij Verified by Visa of MasterCard SecureCode, dan moet u deze functie eerst activeren. U kunt dit doen tijdens het betaalproces, of u kunt de functie van tevoren activeren via de website van Visa of MasterCard.

Na deze registratie kunt u uw beveiligingscode voor al uw onlinetransacties gebruiken. Er zijn steeds meer onlinewinkels die deze extra beveiligingscode verplicht stellen in het belang van hun klanten.

Verified by Visa:

MasterCard SecureCode:

 

Voor een betaling met Visa, Mastercard en Maestro berekenen wij de variabele kosten van 2,8% per transactie door. De vaste kosten van €0,25 per transactie nemen wij voor onze rekening.

 

 PayPal

PayPal

PayPal is een simpele, snelle en veilige manier om online te betalen. U kunt flexibel online betalen via CreditCard, bankrekening of via uw PayPal-saldo, zonder uw financiële gegevens keer op keer in te moeten vullen. Betalingen worden direct van uw bankrekening afgeschreven waardoor de verzending direct na betaling kan plaatsvinden. In onze webshop kunt kunt u d.m.v. het klikken op het PayPal-logo met PayPal betalen. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

De voordelen voor u:

  • U kan overal ter wereld betalen;
  • Veilige en makkelijke betaalmethode;
  • PayPal biedt een uitgebreide kopersbescherming

 

Voor een betaling met PayPal rekenen wij een tegemoetkoming in de kosten van €2,50. 

 

Bancontact / Mister Cash

 mister cash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.

Als u iets via Toner Products Nederland bestelt en u wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. U betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van Toner Products Nederland en deze brengt u automatisch naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren. Hier kunt u precies lezen hoe Bancontact/Mister Cash werkt. 

 

Overboeking

overboeking

U kunt er ook voor kiezen om uw betaling per overboeking te voldoen. Indien u voor overboeking hebt gekozen ontvangt u van ons een email met daarin alle benodigde informatie om de betaling te verrichten. In deze email staat ook een uniek betaalkenmerk dat u bij uw overboeking dient in te vullen. Hierdoor kunnen we uw bestelling makkelijker traceren en wordt vertraging in de uitlevering voorkomen. 

N.B. Bij overboeking wordt uw bestelling pas verzonden nadat bij ons de betaling binnen is.

 

Op rekening (bedrijven)

Bedrijven hebben de mogelijkheid om bij ons op rekening te betalen. Betaling  dient binnen 14 dagen te geschieden. Kies bij de registratie van uw account voor bedrijf en vul uw KvK-nummer in. Per email ontvangt u ook een rekening met BTW.

Bent u een consument en u wilt op rekening betalen, kies dan voor Achteraf Betalen.

 

Automatische Incasso (bedrijven)

Als bedrijf kunt u ook kiezen voor automatische incasso. Het verschuldigde bedrag wordt dan automatisch 14 dagen na levering van uw bestelling afgeschreven. Per email ontvangt u ook een rekening met BTW.

 

Focum Achteraf Betalen (consumenten)

Focum Achteraf Betalen

Bij Toner Products Nederland bieden wij in samenwerking met Focum (achterafbetalen.nl) achteraf betalen aan. Kies de optie "Achteraf Betalen" in de webshop, vul uw gegevens in en ga akkoord met de voorwaarden. Focum controleert dan direct online uw klantgegevens. Blijkt de bestelling akkoord, dan leveren we de bestelling aan u uit. Na levering van het artikel, ontvangt u per e-mail de factuur. Vervolgens betaalt u gemakkelijk via de iDEAL-link die in de e-mail is opgenomen. Betaalt u niet, dan versturen we automatisch een herinnering en als daarop nog niet betaald wordt, een laatste sommatie. Heeft u vragen over Achteraf Betalen kijk dan bij de veelgestelde vragen op de Focum website.

 

Voor een betaling met Achteraf Betalen rekenen wij een tegemoetkoming in de kosten van €2,50.