Veiligheid en Privacy

 

Webshop Keurmerk

Webshop Keurmerk

Toner Products Nederland b.v.  is aangesloten bij het Webshop Keurmerk en we verplichten ons daarmee ook om aan de Algemene Voorwaarden van het Keurmerk te voldoen. 

Het Webshop Keurmerk is volkomen onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels proberen de belangen van hun klanten zo goed mogelijk te behartigen.

Om de onafhankelijkheid te waarborgen is het beheer ondergebracht in de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2400 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Als u bij een webwinkel shopt met het Webshop Keurmerk, heeft u een aantal voordelen, zoals:

  • Duidelijkheid over kosten: u krijgt voorafgaand aan het bestelproces informatie over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzendkosten, betaalkosten en administratiekosten.
  • Achteraf betalen: u krijgt bij de aankoop van een product de mogelijkheid om minimaal 50% van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen.
  • Bedenktijd: u krijgt een bedenktijd van 14 dagen. Als u binnen die tijd van uw koop afziet, krijgt u alle kosten (van de aankoop zelf, maar ook de bijkomende kosten zoals heenzending en betaalkosten) binnen uiterlijk 30 dagen teruggestort. De kosten van een retourzending mogen wel in rekening gebracht worden.
  • Garantie via de webwinkel: de webwinkel mag niet doorverwijzen naar een leverancier of fabrikant bij herstel of vervanging van een product. De webwinkel moet problemen rondom garantie dus zelf oplossen.
  • Klachtenbemiddeling: heeft u een klacht en komt u er met de webwinkelier niet uit, dan bemiddelt Webshop Keurmerk. Als deze klachtenbemiddeling niet tot het gewenste resultaat leidt, kunt u het geschil voorleggen aan een onafhankelijke Geschillencommissie.
  • Privacy: u moet geïnformeerd worden over welke gegevens worden verkregen en waarvoor ze gebruikt worden. U moet ook de mogelijkheid krijgen om bezwaar te maken tegen het verstrekken van uw gegevens aan derden. Uw e-mailadres mag alleen gebruikt worden voor commerciële mails wanneer u daar vooraf expliciet mee hebt ingestemd.

Veilig Betalen

Betalen gaat bij Toner Products Nederland via een beveiligde SSL betaalomgeving. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat. Alle vertrouwelijke data wordt via een versleutelde verbinding verzonden om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Op het moment dat er beveiligde gegevens uitgewisseld worden zal de adresbalk van uw browser groen worden.

Pricacybeleid & Cookies

In Privacy en Cookies kunt u alles lezen over de bescherming van uw privacy op onze webshop.