Blog

Paasactie

14-04-2019 09:48

10% Korting op TPN Huismerk cartridges

lees meer

Labels:

Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer

Canon 046H Serie TPN SQ

17-02-2019 13:35
NEW RELEASE, Canon 046H Serie TPN SQ

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer

Valentijn Actie

10-02-2019 13:35
14% korting op al onze huismerk cartridges.

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer

Eindejaarsactie

11-12-2018 13:35

10% korting op al onze huismerk cartridges en of Gratis LED Lampen.

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer

Happy Halloween

30-10-2018 16:38 Op Huismerk artikelen!

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer
FAQs
Welke van de 3 opties moet ik kiezen?

Welke van de 3 opties moet ik kiezen?

 

Deze vraag krijgen we vaker en we proberen u hier een eerlijk antwoord op te geven.

Het grootste verschil tussen onze 2 huismerken is het feit dat ons TPN High Quality huismerk gemaakt is van originele cartridges die compleet geremanufactured zijn. De originele cartridges worden ingezameld, compleet gedemonteerd, de aan slijtage onderhevige delen worden allemaal vervangen en de cartridge wordt weer vakkundig in elkaar gezet en gevuld. Hierdoor ontstaat een product dat zo dicht mogelijk het originele product evenaart. Met name bij kleurenlaserprinters ligt de foutgevoeligheid hoog en raden wij het gebruik van onze TPN High Quality Remanufactured toner cartridges aan. Een bijkomend voordeel is dat u hiermee het milieu spaart.

Ons TPN Superior Quality huismerk bestaat voornamelijk uit volledig nieuw gebouwde cartridges m.u.v. cartridges waar het patenttechnisch niet mogelijk is om een nieuwe cartridge te leveren. Hier wordt dan ook een remanufactured cartridge geleverd. TPN Superior Quality cartridges zijn geschikt voor allerlei toepassingen en hebben over het algemeen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vandaar ook dat deze producten vaak de titel Beste Koop van ons krijgen. Voor zwarte afdrukken kunt u daarom het beste kiezen voor de TPN Superior Quality. Stelt u hogere eisen aan de afdrukken met uw kleurenlaserprinter, kies dan voor ons TPN High Quality huismerk. Wilt u geen risico lopen met een huismerk en bent u bereid om meer te betalen, kiest u dan voor het originele merk.

Wilt u meer weten over het verschil tussen onze huismerken en het originele product kijkt u dan bij onze informatie over de 3 opties. Wilt u meer weten over de verschillen tussen remanufactured, new built, refill en compatible cartridges, leest u dan ons blog artikel hierover.

Lees meer
Ik heb een Brother toner besteld, maar waarom past deze niet in mijn printer?
Een Brother printer heeft in veel gevallen twee verbruiksartikelen, te weten een toner- en een drumeenheid. Wanneer u de printer opent kunt u de drum en de toner zien. Als u deze uit de printer haalt zult u zien dat deze twee eenheden op elkaar geklikt zitten. U dient eerst te oude toner van de drum los te maken en deze hierna te vervangen door de nieuwe.Lees meer
Ik gebruik nu originele cartridges in mijn kleurenprinter. Hoe stap ik over naar cartridges van Toner Products Nederland?
Het is niet nodig om met alle cartridges tegelijk over te stappen naar een ander merk cartridges. U kunt onze producten zonder problemen gebruiken in combinatie met originele producten. Hierbij hoeft u niet bang te zijn voor kleurverschillen en/of compatibiliteitsproblemen.Lees meer
Ik heb een specifieke vraag over een product en kan deze hier niet vinden.
Mocht u vraag en antwoord er niet bij staan dan kunt op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 altijd bellen naar onze support afdeling waar ervaren mensen zitten die er op getraind zijn om uw vragen en problemen op te lossen.Lees meer
Wat zijn de verzendkosten?
Verzending binnen Nederland is bij Toner Products Nederland vanaf een bestelling inclusief BTW van 250 euro gratis. Vanaf 50 euro €2,95 en tot 50 euro kost de verzending €3,95.
Verzending naar België en Duitsland is ook vanaf 250 euro gratis en kost vanaf 50 euro €3,95. Tot 50 euro kost dit €4,95.Lees meer
The Feedback Company

8,9 / 10

Gebaseerd op 4762 beoordelingen

Yffela: "Prima afhandeling ook door beschikbare bestelhistorie"

23 apr. 2019

Anoniem: "Ervaring is zoals steeds een vlotte afhandeling"

23 apr. 2019

Anoniem: "Mijn ervaringen zijn positief."

22 apr. 2019

Voskamp Advies : "Meer dan goed. Recentelijk weer eens cardridges besteld en een dag later stond er op de site een aanbieding van 10 korting . Hierover contact ..."

22 apr. 2019

kruidenier: "prima"

18 apr. 2019