Blog

hp prijsstijging

Nadat HP in 2017 al hun prijzen tot 17% verhoogde gaan ze dit per 1 februari nogmaals doen. Reden te meer om voor TPN Private Label te kiezen of voor februari inkopen! Ditmaal worden de inkt cartridge prijzen tussen 0 en 9,5% verhoogd. Omdat TPN van de meest gangbare producten nog voorraad heeft kunnen we u voorlopig nog voor deze producten gunstigere prijzen aanbieden.

Nog meer redenen om voor het TPN huismerk te kiezen

De prijzen van onze huismerken blijven onveranderd laag en geven nog een extra reden om over te stappen indien u nog steeds originele cartridges gebruikt. Buiten het grote prijsvoordeel, dat nu kan oplopen tot wel 80%, bieden onze TPN High en Superior Quality u nog veel meer voordelen:

Zelfde printkwaliteit als het origineel;

Volledige garantie op TPN High Quality en TPN Superior Quality;

Laagste Prijsgarantie op TPN Superior Quality;

30 dagen niet goed geld terug garantie op TPN High Quality ook als u de cartridge pas over een paar maanden gaat gebruiken. Dit betekent zorgeloos overstappen;

Geen verlies van de fabrieksgarantie ook al heeft u een nieuwe printer.

Wilt u nog meer voordelen, kenmerken en verschillen van en tussen onze huismerken en de originele cartridges zien lees dan ons artikel 3 Opties | Altijd de juiste cartridge voor uw printer.

 

lees meer
0 Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer

Gratis Calculator

07-01-2018 13:35

0 Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer

Drastische Prijsverlagingen

11-07-2017 09:29

prijsverlaging
0 Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer

10% Huismerk Voordeel

19-06-2017 16:04

sale

 Op Huismerk artikelen!

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Ton Evers

Huismerk Actie 10% Korting!

29-05-2017 16:38

sale

 Op Huismerk artikelen!

lees meer
0 Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Ton Evers
FAQs
Welke van de 3 opties moet ik kiezen?

Welke van de 3 opties moet ik kiezen?

 

Deze vraag krijgen we vaker en we proberen u hier een eerlijk antwoord op te geven.

Het grootste verschil tussen onze 2 huismerken is het feit dat ons TPN High Quality huismerk gemaakt is van originele cartridges die compleet geremanufactured zijn. De originele cartridges worden ingezameld, compleet gedemonteerd, de aan slijtage onderhevige delen worden allemaal vervangen en de cartridge wordt weer vakkundig in elkaar gezet en gevuld. Hierdoor ontstaat een product dat zo dicht mogelijk het originele product evenaart. Met name bij kleurenlaserprinters ligt de foutgevoeligheid hoog en raden wij het gebruik van onze TPN High Quality Remanufactured toner cartridges aan. Een bijkomend voordeel is dat u hiermee het milieu spaart.

Ons TPN Standard Quality huismerk bestaat voornamelijk uit volledig nieuw gebouwde cartridges m.u.v. cartridges waar het patenttechnisch niet mogelijk is om een nieuwe cartridge te leveren. Hier wordt dan ook een remanufactured cartridge geleverd. TPN Standard Quality cartridges zijn geschikt voor allerlei toepassingen en hebben over het algemeen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vandaar ook dat deze producten vaak de titel Beste Koop van ons krijgen. Voor zwarte afdrukken kunt u daarom het beste kiezen voor de TPN Standard Quality. Stelt u hogere eisen aan de afdrukken met uw kleurenlaserprinter, kies dan voor ons TPN High Quality huismerk. Wilt u geen risico lopen met een huismerk en bent u bereid om meer te betalen, kiest u dan voor het originele merk.

Wilt u meer weten over het verschil tussen onze huismerken en het originele product kijkt u dan bij onze informatie over de 3 opties. Wilt u meer weten over de verschillen tussen remanufactured, new built, refill en compatible cartridges, leest u dan ons blog artikel hierover.

Lees meer
Ik heb een Brother toner besteld, maar waarom past deze niet in mijn printer?
Een Brother printer heeft in veel gevallen twee verbruiksartikelen, te weten een toner- en een drumeenheid. Wanneer u de printer opent kunt u de drum en de toner zien. Als u deze uit de printer haalt zult u zien dat deze twee eenheden op elkaar geklikt zitten. U dient eerst te oude toner van de drum los te maken en deze hierna te vervangen door de nieuwe.Lees meer
Ik gebruik nu originele cartridges in mijn kleurenprinter. Hoe stap ik over naar cartridges van Toner Products Nederland?
Het is niet nodig om met alle cartridges tegelijk over te stappen naar een ander merk cartridges. U kunt onze producten zonder problemen gebruiken in combinatie met originele producten. Hierbij hoeft u niet bang te zijn voor kleurverschillen en/of compatibiliteitsproblemen.Lees meer
Ik heb een specifieke vraag over een product en kan deze hier niet vinden.
Mocht u vraag en antwoord er niet bij staan dan kunt op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 altijd bellen naar onze support afdeling waar ervaren mensen zitten die er op getraind zijn om uw vragen en problemen op te lossen.Lees meer
Wat zijn de verzendkosten?
Verzending binnen Nederland is bij Toner Products Nederland vanaf een bestelling inclusief BTW van 250 euro gratis. Vanaf 50 euro €2,95 en tot 50 euro kost de verzending €3,95.
Verzending naar België en Duitsland is ook vanaf 250 euro gratis en kost vanaf 50 euro €3,95. Tot 50 euro kost dit €4,95.Lees meer
The Feedback Company

8,9 / 10

Gebaseerd op 4294 beoordelingen

Stef Ekkel Entertainment: "Dit was voor mij de eerste keer dat ik iets besteld heb via deze website en alles verliep keurig zoals het hoort. Aanmelden en bestellen ging heel ..."

16 jan. 2018

Anoniem: "Groot assortiment en snelle levering."

15 jan. 2018

Anoniem: "reeds verscheidene malen toner besteld altijd snelle levering"

15 jan. 2018

j.verwoerd: "geheel naar wens en zeer snelle afhandeling"

14 jan. 2018

F.M.R. Spronk: "goed nooit problemen"

13 jan. 2018