(0)475 323 292    

ma - vr 9:00 - 17:30

Klantenservice | Bericht

Over Toner Products Nederland

Wij brengen kleur in uw leven!

Toner Products Nederland is al sinds 2007 uw betrouwbare leverancier van originele en private label toner- en inktcartridges. Toner Products Nederland heeft als solide familiebedrijf de eerste jaren een zeer respectabele naam opgebouwd bij bedrijven en consumenten. In de afgelopen 2 jaar heeft het bedrijf zich versterkt met een aantal professionals uit de toner- en inktindustrie. Deze versterking heeft voor een nog grotere productkennis en een verdergaande professionalisering van het bedrijf gezorgd. Na uitvoerige tests en vergelijkingen zijn de beste leveranciers met topproducten uit de industrie geselecteerd. U kunt daardoor voortaan uit veel meer producten, en bovendien, bij de meeste producten uit 3 opties kiezen:
 
1. De originele merkcartridge met de laagste prijs garantie;
2. Het High Quality TPN Huismerk met 3 jaar garantie. De perfecte vervanging van het origineel waarmee u gemiddeld 25% bespaart;
3. Het Superior Quality Huismerk met laagste prijsgarantie waarmee u gemiddeld 50% bespaart t.o.v. het origineel.
  
Tevens is de website compleet vernieuwd aan de buitenkant maar vooral ook aan de binnenkant. Een fris uiterlijk, nieuwe kleuren en foto's van onze eigen medewerkers zorgen voor een persoonlijke verkoopervaring voor u als klant.  Daarnaast zorgt onze volledig nieuwe en overzichtelijke website voor nog meer winkel- en bestelgemak. Zo vindt u sneller en makkelijker wat u zoekt, kunt u deze producten sneller en eenvoudiger bestellen en met de betaalwijze van uw keuze vooraf of achteraf betalen. Uw eigen omgeving binnen de website laat u zien welke printer u heeft en welke cartridges u nodig heeft en wat u in het verleden besteld heeft inclusief uw facturen. Bij vragen wordt u direct telefonisch, per chat of per email geholpen en in onze Veelgestelde Vragen en Blog blijft geen vraag meer onbeantwoord. Via de automatisch toegestuurde Track en Trace gegevens kunt u uw bestelling blijven volgen. Een bestelling die ook op onze nieuwe website Altijd Snel en vanaf 50 euro Gratis thuisbezorgd wordt! 
 
Met kleurrijke groet,
 

 Logo TPN klein

 

Toner Products Nederland B.V.

Ton Evers

Product & Marketing Manager