Blog

Huismerk Actie 10% Korting!

22-10-2019 16:38

sale

 Op Huismerk artikelen!

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Inge Pollaert

Vrijdag de 13e korting

12-09-2019 00:20

vrijdag 13

Vrijdag de 13e brrrrrr! Om het leed op deze dag alvast te verzachten krijgt u, zoals u van ons gewend bent, deze week: 

 13% korting op alle TPN Huismerk cartridges

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Anita Hendriks

Vaderdag Actie

09-06-2019 09:48

10% Korting én een schitterend cadeau voor Vader

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer

Moederdag Actie

07-05-2019 09:48

10% Korting én een schitterend cadeau voor Moeder

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer

Paasactie

14-04-2019 09:48

10% Korting op TPN Huismerk cartridges

lees meer

Labels:

Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer
FAQs
Welke van de 3 opties moet ik kiezen?

Welke van de 3 opties moet ik kiezen?

 

Deze vraag krijgen we vaker en we proberen u hier een eerlijk antwoord op te geven.

Het grootste verschil tussen onze 2 huismerken is het feit dat ons TPN High Quality huismerk gemaakt is van originele cartridges die compleet geremanufactured zijn. De originele cartridges worden ingezameld, compleet gedemonteerd, de aan slijtage onderhevige delen worden allemaal vervangen en de cartridge wordt weer vakkundig in elkaar gezet en gevuld. Hierdoor ontstaat een product dat zo dicht mogelijk het originele product evenaart. Met name bij kleurenlaserprinters ligt de foutgevoeligheid hoog en raden wij het gebruik van onze TPN High Quality Remanufactured toner cartridges aan. Een bijkomend voordeel is dat u hiermee het milieu spaart.

Ons TPN Superior Quality huismerk bestaat voornamelijk uit volledig nieuw gebouwde cartridges m.u.v. cartridges waar het patenttechnisch niet mogelijk is om een nieuwe cartridge te leveren. Hier wordt dan ook een remanufactured cartridge geleverd. TPN Superior Quality cartridges zijn geschikt voor allerlei toepassingen en hebben over het algemeen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vandaar ook dat deze producten vaak de titel Beste Koop van ons krijgen. Voor zwarte afdrukken kunt u daarom het beste kiezen voor de TPN Superior Quality. Stelt u hogere eisen aan de afdrukken met uw kleurenlaserprinter, kies dan voor ons TPN High Quality huismerk. Wilt u geen risico lopen met een huismerk en bent u bereid om meer te betalen, kiest u dan voor het originele merk.

Wilt u meer weten over het verschil tussen onze huismerken en het originele product kijkt u dan bij onze informatie over de 3 opties. Wilt u meer weten over de verschillen tussen remanufactured, new built, refill en compatible cartridges, leest u dan ons blog artikel hierover.

Lees meer
Ik heb een Brother toner besteld, maar waarom past deze niet in mijn printer?
Een Brother printer heeft in veel gevallen twee verbruiksartikelen, te weten een toner- en een drumeenheid. Wanneer u de printer opent kunt u de drum en de toner zien. Als u deze uit de printer haalt zult u zien dat deze twee eenheden op elkaar geklikt zitten. U dient eerst te oude toner van de drum los te maken en deze hierna te vervangen door de nieuwe.Lees meer
Ik gebruik nu originele cartridges in mijn kleurenprinter. Hoe stap ik over naar cartridges van Toner Products Nederland?
Het is niet nodig om met alle cartridges tegelijk over te stappen naar een ander merk cartridges. U kunt onze producten zonder problemen gebruiken in combinatie met originele producten. Hierbij hoeft u niet bang te zijn voor kleurverschillen en/of compatibiliteitsproblemen.Lees meer
Ik heb een specifieke vraag over een product en kan deze hier niet vinden.
Mocht u vraag en antwoord er niet bij staan dan kunt op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 altijd bellen naar onze support afdeling waar ervaren mensen zitten die er op getraind zijn om uw vragen en problemen op te lossen.Lees meer
Wat zijn de verzendkosten?
Verzending binnen Nederland is bij Toner Products Nederland vanaf een bestelling inclusief BTW van 250 euro gratis. Vanaf 50 euro €2,95 en tot 50 euro kost de verzending €3,95.
Verzending naar België en Duitsland is ook vanaf 250 euro gratis en kost vanaf 50 euro €3,95. Tot 50 euro kost dit €4,95.Lees meer
The Feedback Company

8,9 / 10

Gebaseerd op 4883 beoordelingen

Anoniem: "1ste ervaring en snelle en correcte behandeling afhandeling van mijn bestelling"

8 aug. 2019

KHK: "Goede prijs en snelle leveringen"

5 aug. 2019

Netty: "Contact met tonerproduct krijgt van mi j een 10 . Zeer vriendelijk en behulpzaam. Juiste produkt geadviseerd en ook nog eens een snelle ..."

5 aug. 2019

Waterreus: "Super. In de middag besteld volgende ochtend 900 uur bezorger aan de deur. Netjes verpakt. Supersnel. Super goed. Super blij."

5 aug. 2019

Leo Schoorlemmer: "Toner Products Nederland levert een snelle en goede service en de kwaliteit van het geleverde product is prima "

3 aug. 2019