(0)475 323 292    

ma - vr 9:00 - 17:30

Klantenservice | Bericht

Blog

Drastische Prijsverlagingen

11 jul. 2017 09:29:01

prijsverlaging
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Mart Schaeffer

10% Huismerk Voordeel

19 jun. 2017 16:04:41

sale

 Op Huismerk artikelen!

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Ton Evers

Probleem met afrekenen?

2 mei 2017 11:01:15

probleem

Foute weergave Afrekenscherm.

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Ton Evers
Foutmelding

Hoe los ik de melding over niet originele cartridges op?

lees meer

Test: Inkjetprinters

20 feb. 2017 15:22:16

test inkjetprinters

In de februari editie van de Consumentengids zijn inktprinters onder de loep genomen. De test onderscheidt drie prijsgroepen: tot € 75,00, tot € 150,00 de laatste categorie heeft een aanschafprijs boven € 150,00. 

lees meer

Gratis Dashcam

13 feb. 2017 10:00:18

gratis mini dashcam

De Dashcam is helaas uitverkocht. U ontvangt i.p.v. de dashcam een korting van €25,-.

lees meer

Beoordeel ons bij de Shopping Awards

31 jan. 2017 12:23:22

Shopping Awards XS

Help Toner Products Nederland aan de Shopping Award XS!

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Ton Evers
hp firmware update

HP zegt sorry voor firmware update en geeft de mogelijkheid om de update ongedaan te maken.

lees meer

Vrijdag de 13e Korting

10 jan. 2017 18:10:47

vrijdag de 13e klein

Van woensdag 11 t/m vrijdag 13 januari 13% korting op alle Huismerken!

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in TPN nieuws door Ton Evers

Prijswinnaars kerstpaketten

22 dec. 2016 17:03:41

prijswinnaars kerstpaketten

Kijk hier om te zien of u gewonnen heeft.

lees meer
Opmerkingen | Geplaatst in Weetjes en nuttige info door Ton Evers
FAQs
Welke van de 3 opties moet ik kiezen?

Welke van de 3 opties moet ik kiezen?

 

Deze vraag krijgen we vaker en we proberen u hier een eerlijk antwoord op te geven.

Het grootste verschil tussen onze 2 huismerken is het feit dat ons TPN High Quality huismerk gemaakt is van originele cartridges die compleet geremanufactured zijn. De originele cartridges worden ingezameld, compleet gedemonteerd, de aan slijtage onderhevige delen worden allemaal vervangen en de cartridge wordt weer vakkundig in elkaar gezet en gevuld. Hierdoor ontstaat een product dat zo dicht mogelijk het originele product evenaart. Met name bij kleurenlaserprinters ligt de foutgevoeligheid hoog en raden wij het gebruik van onze TPN High Quality Remanufactured toner cartridges aan. Een bijkomend voordeel is dat u hiermee het milieu spaart.

Ons TPN Superior Quality huismerk bestaat voornamelijk uit volledig nieuw gebouwde cartridges m.u.v. cartridges waar het patenttechnisch niet mogelijk is om een nieuwe cartridge te leveren. Hier wordt dan ook een remanufactured cartridge geleverd. TPN Superior Quality cartridges zijn geschikt voor allerlei toepassingen en hebben over het algemeen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vandaar ook dat deze producten vaak de titel Beste Koop van ons krijgen. Voor zwarte afdrukken kunt u daarom het beste kiezen voor de TPN Superior Quality. Stelt u hogere eisen aan de afdrukken met uw kleurenlaserprinter, kies dan voor ons TPN High Quality huismerk. Wilt u geen risico lopen met een huismerk en bent u bereid om meer te betalen, kiest u dan voor het originele merk.

Wilt u meer weten over het verschil tussen onze huismerken en het originele product kijkt u dan bij onze informatie over de 3 opties. Wilt u meer weten over de verschillen tussen remanufactured, new built, refill en compatible cartridges, leest u dan ons blog artikel hierover.

Lees meer
Ik heb een Brother toner besteld, maar waarom past deze niet in mijn printer?
Een Brother printer heeft in veel gevallen twee verbruiksartikelen, te weten een toner- en een drumeenheid. Wanneer u de printer opent kunt u de drum en de toner zien. Als u deze uit de printer haalt zult u zien dat deze twee eenheden op elkaar geklikt zitten. U dient eerst te oude toner van de drum los te maken en deze hierna te vervangen door de nieuwe.Lees meer
Ik gebruik nu originele cartridges in mijn kleurenprinter. Hoe stap ik over naar cartridges van Toner Products Nederland?
Het is niet nodig om met alle cartridges tegelijk over te stappen naar een ander merk cartridges. U kunt onze producten zonder problemen gebruiken in combinatie met originele producten. Hierbij hoeft u niet bang te zijn voor kleurverschillen en/of compatibiliteitsproblemen.Lees meer
Ik heb een specifieke vraag over een product en kan deze hier niet vinden.
Mocht u vraag en antwoord er niet bij staan dan kunt op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 altijd bellen naar onze support afdeling waar ervaren mensen zitten die er op getraind zijn om uw vragen en problemen op te lossen.Lees meer
Wat zijn de verzendkosten?
Verzending binnen Nederland is bij Toner Products Nederland vanaf een bestelling inclusief BTW van 250 euro gratis. Vanaf 50 euro €2,95 en tot 50 euro kost de verzending €3,95.
Verzending naar België en Duitsland is ook vanaf 250 euro gratis en kost vanaf 50 euro €3,95. Tot 50 euro kost dit €4,95.Lees meer