Belangrijke informatie mbt het coronavirus

Helaas zijn het momenteel wat minder leuke tijden.
Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar iedereen die geraakt is door de pandemie van het coronavirus. Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop en daarom ondersteunen wij de wereldwijde, gezamenlijke aanpak om verdere verspreiding van dit virus te beperken. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen continu de richtlijnen van het RIVM.

Gelukkig kunnen we melden dat u dankzij deze maatregelen nog steeds online bij ons kunt bestellen en dat onze bezorgdiensten deze ook gewoon bij u komen bezorgen. Ook onze bezorgdiensten volgen de richtlijnen van het RIVM en zullen dus contactloos de bestelling bezorgen.

Maatregelen die we hebben genomen zijn:

• Daar waar mogelijk werken zoveel mogelijk van onze medewerkers inmiddels vanuit huis.
• Alle medewerkers die niet vanuit huis werken, bijvoorbeeld in ons magazijn, zijn goed geïnstrueerd. Zij werken op gepaste afstand van elkaar en letten extra op de hygiëne om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Verder willen we nog graag het volgende melden:

De pakketten worden nog gewoon bezorgd, omdat de vervoerders het ook erg druk hebben in verband met meer online bestellingen en veiligheidsmaatregels kan het sorteren mogelijk langer duren en de bezorging een korte vertraging oplopen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. 

Mocht u nog vragen hebben met betrekking bovenstaande, dan kunt u deze uiteraard altijd stellen aan onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur per e-mail bereikbaar.

                          

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en houden u op de hoogte als er veranderingen zijn.