Bespaar nog meer met de TPN Rainbow Kits!     

 

Bij Toner Products Nederland kunt u nog meer besparen met onze Rainbow Kits. Rainbow Kits zijn voordeelpakketten met daarin alle 4 de kleuren toner cartridges: Black (zwart), Cyan (blauw), Magenta (roze) en Yellow (geel). Rainbow Kits zijn er voor alle merken zoals HP, Brother, Canon, Lexmark, Samsung, Dell, Oki en Kyocera. Rainbow Kits worden automatisch aangegeven bij uw zoekopdracht.

 

Rainbow Kits TPN Superio Quality (TPN SQ)

Met ons Superior Quality huismerk heeft u de perfecte vervanging van de originele cartridges vooral op het gebied van kleurencartridges. Bovendien bespaart u tot 50% t.o.v. de originele cartridges. Bij aankoop van een TPN SQ Rainbow Kit bespaart u daar bovenop nog eens 5% extra per cartridge t.o.v. de losse cartridge prijsOnze TPN High Quality cartridges worden geproduceerd door wereleds grootste inkt- en tonerfabrikant. Hiermee bent u verzekerd van cartridges die volgens de hoogste industriestandaards en –normen gefabriceerd worden in een ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 gecertificeerde fabriek. Superior Quality producten zijn gecertificeerd door de milieukeurmerken Blauer Engel en Nordic Swan en zijn door het hergebruik van de plastic behuizing en andere onderdelen uiterst milieuvriendelijk. Bij onze High Quality toner cartridges geldt een garantie van 3 jaar en de fabrieksgarantie op uw printer wordt niet aangepast.

 

Originele Rainbow Kits

Ook met de originele Rainbow Kits van Toner Products Nederland bent voordeliger uit en bespaart u 2% t.o.v. aankoop van de losse cartridges.

Ook op de originele cartridges krijgt u bij TPN de laagste prijs garantie en natuurlijk de volledige fabrieksgarantie van de producent van de cartridge.