paasactie banner

Beste klant,

 

Wist u dat u bij Toner Products Nederland altijd al korting krijgt op onze 4-kleuren Toner Rainbowkits? Op onze Huismerk Toner Rainbowkits is dit standaard 5% en op originele Rainbowkits 2% korting ten opzichte van de prijs van de losse cartridges.

 

Bovenop onze standaardkortingen pakken we tot en met Paasmaandag 17 april extra uit: In plaats van 5% korting ontvangt u 10% korting op alle Huismerk Toner Rainbowkits! Bestelt u 2 dezelfde Huismerk Rainbowkits dan ontvangt u zelfs 2 x 10 = 20% korting!

 

Heeft u geen laser kleurenprinter of niet alle kleuren nodig? Ook dan kunt u profiteren van 10% korting wanneer u 2 keer hetzelfde Huismerk product bestelt. 

 

Bestelt u huismerk cartridges voor minimaal 50 euro inclusief BTW dan ontvangt u bovendien gratis een heerlijk zakje paaseitjes van 250 gram*.

 

Vanaf dinsdag 11 april tot en met maandag 17 april kunt u dus profiteren van de volgende acties:

 

10% Korting op TPN SQ of HQ Toner Rainbowkits

 

10% Korting bij bestelling van 2 x hetzelfde TPN SQ of TPN HQ product

 

20% Korting bij bestelling van 2 x dezelfde TPN SQ of TPN HQ Rainbowkit

 

Gratis zak paaseitjes bij een huismerk bestelling vanaf 50 euro

 

 

De 10% korting op de Toner Rainbowkits is zichtbaar op de productpagina van de Rainbowkit maar niet meer als korting in de kassa.

De 1+1 10% korting en de gratis paaseitjes worden automatisch toegepast cq toegevoegd en zijn zichtbaar op uw bestelling wanneer u deze afrondt in de kassa.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Toner Products Nederland

 

*Paaseitjes zolang de voorraad strekt