dashcam uitverkocht
Beste klant,

 

Bestel nu en ontvang een gratis Mini Dashcam t.w.v. €49,95 bij elke Huismerk bestelling vanaf €200,-! 
 
De mini formaat dashcam met 1,5 inch TFT scherm heeft een winkelwaarde van €49,95. De dashcam neemt automatisch op als u de auto start en is simpel te installeren. De beelden kunt u bijvoorbeeld gebruiken als bewijs voor de verzekering of voor het plaatsen van interessante videos op YouTube. De dashcam heeft ook een screenshot modus en met de 12 leds heeft hij daarnaast nachtzicht ondersteuning.

 

U ontvangt de dashcam als u voor minimaal €200,- aan huismerkproducten (TPN SQ of HQ) bestelt inclusief BTW. Indien u dit bedrag bereikt zal de gratis dashcam automatisch in de winkelwagen en kassa aan uw bestelling worden toegevoegd. 

 

Zowel politie als ook justitie juichen het gebruik van dashcams toe, mede omdat de beelden steeds vakers als bewijs tegen verkeershufters kunnen worden ingezet.

dashcam frontpolitie en justitie dashcamdashcam back 

 

Deze actie is geldig van dinsdag 14 juli t/m zondag 19 februari 2017 en geldt zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 dashcam per klant.

 

C600, Mini Dashcam

Deze dashcam is uw assistent op de weg. De dashcam C600 neemt onder het rijden continu beelden op. Hij is eenvoudig in gebruik en heel makkelijk te installeren. Door zijn kleine formaat en zuignap is deze dashcam makkelijk te bevestigen. Hij kan zelfs zo goed als onzichtbaar achter uw spiegel gemonteerd worden. De Novatek chipset 96220 maakt het opnemen van video's mogelijk. Tevens heeft de C600 een screenshot modus waarmee u foto's tot 12 megapixel kunt schieten. Met de 12 leds kunt u ook uitstekend beelden in het donker maken.

Automatische opname

Zodra u de auto start zal de C600 automatisch met opnemen beginnen. Als uw SD kaart vol is zal de dashcam automatisch de oudste beelden overschrijven zodat u niet telkens zelf handmatig de beelden hoeft te verwijderen. Echter, indien u een ongeluk krijgt zorgt de ingebouwde schoksensor ervoor dat de beelden automatisch opgeslagen worden en niet worden overschreven als bijvoorbeeld de camera nog uren doorloopt. Op het 1,5 inch beeldscherm kunt u ook direct de beelden terug zien. Via de micro USB aansluiting of met de Micro SD kaart (niet meegeleverd) kunt u de beelden ook ergens anders bekijken.

 

Specificaties:

 

Merk:

MM

Type:

C600

Resolutie:

1920*1080 max (geïnterpoleerd)

Framerate:

30/60 FPS

Opslag media ondersteunig:

Micro-SD tot max. 32 GB 

(Micro SD kaart niet meegeleverd)

Lens/sensor:

5.0 CMOS beeldsensor

lenshoek:

160 graden

infrarood/nachtbeeld:

ja     12X led

shock sensor:

ja

loop recorder:

ja

GPS:

nee

stilstaande beelden formaat

JPEG

Foto’s:

Max 12 MP

Digitale zoom

4X

Microfoon:

ingebouwd

Opladen/gebruik:

autolader of USB kabel

Accu:

ingebouwde Li-ion batterij

WIFI:

nee

Video output:

AVI

HDMI:

nee

USB:

ja

Afstandsbediening:

nee

Dual camera:

nee

Afmeting:

6,5 x 5,2 x 4,1 cm

Noodgevallen knop:

ja

Bewegingsdetector:

ja

Witbalans:

automatisch

Kleurinstelling;

automatisch

   

Inhoud verpakking:

 

dashcam

 bevestingsbeugel met zuignap

USB kabel

 Handleiding (Engels)

Aulolader

LET OP: Micro SD kaart is niet meegeleverd