Wij timmeren hard aan de weg om Toner Products Nederland nog beter te maken. U kunt ons daarbij helpen. Het invullen van eenbeoordeling kost u slechts enkele minuten maar met uw beoordeling helpt u andere klanten en ons om onze dienstverlening te perfectioneren. Daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in uw mening en bieden wij u de mogelijkheid om ons bedrijf en producten te beoordelen. 

In uw review waarderen wij het als u, naast onze sterke punten, ook eventuele verbeterpunten aangeeft. Ziet u iets fout staan op onze website, bent u niet tevreden over de levering van onze producten of wordt u niet naar tevredenheid aan de telefoon of in de chat geholpen? Laat het ons dan weten.

Sinds dit jaar dingt elke beoordeling mee naar de Beste Review van de maand. Word uw beoordeling uitverkozen tot Beste Review van de maand dan verdient u een TPN kortingscode t.w.v. 50 euro. Deze code is 1 jaar geldig en vrij te besteden opn onze webshop.

Wilt u zien hoe onze klanten ons beoordelen? Kijkt u dan eens op de site van de FeedBackCompany waar wij inmiddels bijna 4.000 beoordeingen verzameld hebben. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9. Een uitstekend rapportcijfer maar toch proberen wij nog elke dag om onze service en dienstverlening te verbeteren.

Alvast bedankt voor uw beoordeling.

Toner Products Nederland